Desatero

Cup

 

Desatero úspěšného zmrzlináře

Upoutání pozornosti
zmrzlina musí být vytvarovaná, hladká, našlehané a jemné konzistence

Chuť
zmrzlina musí být jemná, lehce rozpustná na jazyku a osvěžující

Nedostatky
dáváme pozor na krystalky ledu, trhliny a vzduchové bubliny ve zmrzlině

Poctivost
zmrzlina má vždy svoji správnou míru

Srozumitelnost
druh, porce, doplňky apod.

Hygiena prodeje
víme, že zákazníci vnímají, co je a není hygienické - používáme správné pomůcky

Čisté prostředí
prodejní místo se snažíme mít vždy čisté, upravené a přehledně zorganizované

Poctivá příprava
dodržujeme osvědčených postupů přípravy zmrzliny 

Optimismus prodává
ke každé porci přidáváme pozitivní náladu a úsměv

Dobrá zkušenost
věříme, že každý zákazník, který má dobrou zkušenost se nám rád vrací